TCNet logo

Truck Check Net

Sovellus, joka helpottaa Stevecon Truck Check Netin käyttöä iOS-laitteilla.

Oletko havainnut seuraavia vaikeuksia Truck Check Nettiä käyttäessäsi?

Sivu on vasemmassa yläkulmassa postimerkin kokoisena ja se pitää aina suurentaa sopivaksi. Suurentaminen on hankalaa, koska kirjasinkoko ei ole optimaalinen mobiilikäyttöön? Napit ja linkit ovat liian lähekkäin toisiaan, kun lomake oli valmis, kirjauduit erehdyksessä ulos ja tiedot eivät tallentuneet? Tai painoit väärän valinnan, kun valinnat ovat liian lähekkäin toisiaan? Et näe kunnolla oletko kirjoittanut, esim. kontin numeron oikein, koska kirjasinkoko on taaskin liian pieni? Pieniä asioita, jotka hidastavat sinun työtäsi? Eihän puhelinta saisi räplätä ajon aikana, mutta silti sitä tapahtuu - olisiko turvallisempaa, jos sivusto olisi optimoitu puhelimellesi?

Truck Check Net iOS sovellus auttaa tähän vaivaan. Se on pieni sovellus, joka tekee sivustoon muutamia muutoksia, jotka helpottavat hommaasi. Se optimoi sivua mobiililaitettasi varten. Siinä on välilehdet, molemmille, Mussalon ja Vuosaaren Stevecoille, ja se tekee Truck Check Netin käytöstä paljon helpompaa ja mukavampaa.

Sovelluksessa on näppärät asetukset, joihin voit tallentaa rekisteritunnuksesi ja salasanasi nopeuttamaan kirjautumista. Sovellus on universaali, optimoitu iPhonelle, mutta toimii todella mukavasti myös iPadissa.

Steveco ei ole tehnyt tätä sovellusta, ei tarjoa sille tukea, eikä vastaa sovelluksesta. Sovelluksen tuen tarjoaa yksityishenkilö, joka sovelluksen on myös valmistanut.

Lataa Truck Check Net AppStoresta