Truck Check Net F.A.Q.

Yleisesti kysytyt kysymykset.

Olen kerännyt tälle sivulle NextLog yleisimmin esiintyviä kysymyksiä, joihin olisi mukavaa saada vastaus ennen sovelluksen ostamista. Toivottavasti sivulta löytyy vastaus kysymykseesi.

Q: Why are pages about NextLog only available in Finnish language?
A: Software is available as a finnish service and regionally in Finland.

Q: Tallensin asetukset. Mikseivät ne päivity kirjautumissivulle?
A: Päivittyvät, jos suljet sovelluksen ja avaat sen uudelleen. Asetukset otetaan käyttöön uudelleen käynnistyksen jälkeen.

Q: 3;n osapuolen näppäimistöjen käytön esto? Kertoisitko lisää?
A: Tottakai. Pidän itse kovasti SwiftKey nimisestä näppäimistö laajennuksesta, kuitenkaan moniin sovelluksiin se ei ole kovinkaan optimaalinen - asetuksen avulla sovellus voidaan lukita laitteen ns. tehdasvalmisteiseen näppäimistöön.