Truck Check Net F.A.Q.

Yleisesti kysytyt kysymykset.

Olen kerännyt tälle sivulle Truck Check Netistä yleisimmin esiintyviä kysymyksiä, joihin olisi mukavaa saada vastaus ennen sovelluksen ostamista. Toivottavasti sivulta löytyy vastaus kysymykseesi.

Q: Why are pages about Truck Check Net only available in Finnish language?
A: Software is available as Finnish, therefore, it doesn't seem necessary to keep this portion of site in english.

Q: Tallensin rekisteritunnuksen ja salasanan. Mikseivät ne päivity kirjautumissivulle?
A: Päivittyvät, jos suljet sovelluksen ja avaat sen uudelleen. Käyttäjätunnus ja salasana syötetään sivulle vain sen latautuessa uudelleen.

Q: 3;n osapuolen näppäimistöjen käytön esto? Kertoisitko lisää?
A: Tottakai. Pidän itse kovasti SwiftKey nimisestä näppäimistö laajennuksesta, kuitenkaan moniin sovelluksiin se ei ole kovinkaan optimaalinen - yksi niistä on mielestäni Truck Check Net. Kontin numeroa kirjoittaessa, saatetaan ehdoittaa milloin mitäkin ja käytän siihen mieluummin järjestelmän oletusnäppäimistöä. Asetusta vaihtamalla, voi siis tehdä näin. Jos vaihdat asetusta, asetus tulee voimaan, kun olet käynnistänyt sovelluksen uudelleen, sillä valinta sallitaanko 3;n osapuolen näppäimistöistä tapahtuu sovelluksen käynnistyksen yhteydessä.

Add a comment